عصر بی استاد
سایت علمی ،فرهنگی،هنری وکمپیوتر
 
جمعه 15 دی 1391برچسب:, :: 1:42 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان
با توجه به تغییراتی که فیس بوک انجام داده است اکنون همه می توانند عکس ها و پست های شما را ببینند بدون اینکه دوست شما باشند تنها به این خاطر که یکی از دوستان شما آنها را لایک کرده یا کامنت گذاشته است و همه می توانند از طریق دوستانتان عکس ها و پست های شما را ببینند بدون اینکه حتی با دوستتان ارتباط داشته باشند. تنها را...ه برای حفظ امنیت خودتان این است که دوستانتان تغییراتی را انجام دهند که به شرح ...زیر است. من نیز از شما درخواست دارم این تغییرات را برایم انجام دهید: اشاره گر ماوس را بر روی اسم من در بالای همین پست قرار دهید(کلیک نکنید). پنجره ای ظاهر خواهد شد که باید نشانگر ماوس را بدون اینکه کلیک کنید روی گزینه یFriends قرار دهید. در لیست ظاهر شده بر روی Settingکلیک کنید. در این قسمت تیک را از کنارComments and Likes بردارید. فعالیت های من تنها در میان دوستان و آشنایان خودم می ماند و دیگر عمومی نمی شود. خیلی ممنون و چقدر خوب خواهد بود که همه نسبت به هم چنین لطفی داشته باشیم. محض یادآوری به دوستانمان خوب است که همه مان این را کپی و پیست کنیم تا کمک کنیم که حیطه خصوصی مان حفظ بماند کمتر از 1 دقیقه وقت شما را می گیرد

در ابتدا توجه داشته باشید که برخی از این کلیدها فقط بر روی محدوده‌ای از اکسل که حاوی داده‌هایی باشد (خالی نباشد) کار می‌کند و ابتدا باید Active Cell در این ناحیه قرار داده شود و برای اینکار کافیست که یکبار روی یک سلول آن محدوده کلید کنید.
Ctrl+Home
از این کلید برای رفتن به سلول A1 در Sheet استفاده می‌کنم.
Ctrl+down
منظور من از Down همان فلش روبه پایی در قسمت Arrowkey ها می‌باشد و از این کلید برای رفتن به انتهای یک ستون که در آن داده‌هایی تایپ شده است استفاده می‌کنم.
Home
برای رفتن به ابتدای یک سطر در اکسل استفاده می‌شود.
F2
ویرایش یک سلول اکسل که در آن داده‌ای موجود است.
Ctrl+Pageup و Ctrl + pagedown
از این دو کلید برای جابجا شدن در Sheetهای یک فایل Excel استفاده می‌شود.
F11
برای ایجاد یک Chart در اکسل ایجاد می‌شود، در محدوده ای که داده هایتان را وارد کرده اید ، کلیک کنید تا یکی از سلولهای آن ناحیه فعال شود و سپس کلید F11 را بزنید. با اینکار یک Sheet جدید درست می‌شود و نمودار شما را در آن نمایش داده می‌شود.
Alt+F1
دقیقا مشابه کلید F11 که توضیح داده شد عمل می‌کند با این تفاوت که نمودار را در همان Sheet که داده ها وجود دارند ، درج می ‌کند.
F4
شاید یک شاه کلید باشد! با این کلید آخرین فرمانی که در اکسل اجرا کرده‌اید مجدد اجرا می شود، مثلا اگر یک ستون را پاک کرده باشید، اگر در جای دیگری کلیک کنید و سپس F4 را بزنید ، این ستون نیز پاک می‌شود.
Ctrl+Y
این کلید آخرین در دو حالت استفاده می‌شود وقتی که Ctrl+Z را زده باشید و Undo کرده باشید بخواهید Undo خود را لغو کنید.(در واقع Redo)
حالت بعدی دقیقا مشابه F4 عمل می‌کند.
Ctrl+ A
این کلید دو کار انجام می‌دهد، اگر در یک ناحیه باشید که در آن داده‌هایی وجود داشته باشد، این کلید همان محدوده را انتخاب می‌کند که به این محدوده Current Region می گوییم و اگر مجدد این کلید را بزنید کل Sheet اکسل ما انتخاب خواهد شد.
Ctrl+W
برای بستن فایل اکسل که باز است و داریم روی آن کار می‌کنیم.
Ctrl+Shift+ L
برای اعمال Filter بر روی داده‌ها است.
Ctrl+T
برای ایجاد یک Table بر روی داده‌ها در Excel 2007-2010 است.
~+Ctrl+Shift
این کلید Format Cell را بر روی General تنظیم می‌کند. علامت ~ را tilde می‌نامند و در کنار کلید 1 در بالای Q است.
Ctrl+shift+ 1
Format Cell را در حالت Number قرار ‌می‌دهد.
Alt+D+P
با زدن این کلیدها Pivot table Wizard می‌آید که شما می‌توانید برای ایجاد یک Pivot table که داده‌های آن در Sheetهای مختلفی است استفاده نمایید.
Ctrl+1
برای رفتن به پنجره Format Cells
البته کلیدهای Ctrl+Z ، برای Undo ، کلید Ctrl+C برای Copy و Ctrl+V برای Paste، کلید Ctrl+S برای Save که جای خودشان را دارند.

تذکر: فشردن کلیدهای Ctrl , Shift , Alt و هر ترکیبی از این سه کلید معمولا باعث انجام عملی نمی‌شود و لازم نیست که شما سریعا این کلیدها را بزنید، با حوصله کلید Ctrl را بگیرید و سپس کلید W را بزنید و لازم نیست که بسیار سریع Ctrl+W را با هم بزنید!
تعداد کلیدهای میانبر اکسل بسیار زیاد است و این چند کلید که معرفی شد بیشترین کاربرد را برای اینجانب در اکسل دارند  

سه شنبه 19 ارديبهشت 1391برچسب:, :: 20:6 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان

ntfs , fat 

 File System در یک سیستم عامل به ساختار کلی نامگذاری، ذخیره سازی و سازماندهی فایل ها گفته می شود  سیستم فایل ها، داده ها را به واحدهایی به نام Cluster تقسیم بندی می کنند. هر کلاستر می تواند فقط بخشی از یک فایل را نگه دارد.

یک فایل ممکن است چندین کلاستر را به خود اختصاص دهد، و مقداری فضای خالی در آخرین کلاستر بلا استفاده باقی بماند. کلاستر های کوچک می توانند داده های بیشتری در یک دیسک جای بدهند (چون فضای بلا استفاده کمتری به وجود می آورند) اما کلاستر های بزرگ  کارایی را بالا می برند (در کلاسترهای بزرگتر، داده های بیشتری می تواند در هر کلاستر نگهداری شود  بدین معنی که برای بازیابی آن  سیستم کار کمتری انجام می دهد و در نتیجه به طور کارآمدتر و سریعتر آن را بازیابی می کند) اندازه کلاستر در اندازه دیسک سختی که کامپیوتر می تواند پشتیبانی کند نیز نقش دارد.

Fat مخفف File Allocatin Table، جدول تخصیص فضا به فایل. این جدول که در نزدیکی های ابتدای دیسک سخت ذخیره می شود، توسط سیستم عامل نگهداری می شود تا فضای مورد استفاده برای ذخیره سازی فایل ها را مدیریت کند. این جدول وظیفه نگهداری فضاهای موجود در دیسک را بر عهده دارد تا سگمنت های خراب غیر قابل استفاده، علامت گذاری شوند و قسمت های مختلف یک فایل با یکدیگر مرتبط شوند. در واقع هنگام ذخیره داده ها روی دیسک سخت، سیستم جهت دستیابی به کلاسترهای خالی با Fat مشورت کرده و هم در هنگام اجرای فایل، Fat را جستجو می کند تا کلاسترهای مرتبط با آن را یافته و اطلاعات ذخیره شده در آن کلاسترها را بخواند  دو نوع Fat اصلی وجود دارد : Fat 16 ، Fat32

Fat 16 : این سیستم فایل، یک سیستم فایل 16 بیتی است، زیرا کلاستر هایی را تشخیص می دهد که 16 بیت طول (یا رقم) دارند. اندازه کلاسترهای Fat بسته به مقدار فضای درایوی است و از آنجا که Fat16 نمی تواند به اندازه Fat32 کلاستر داشته باشد، برای پوشش دادن به مقدار یکسانی از فضا به کلاسترهای بزرگتری نیاز دارد. Windows XP کلاسترهای 64 کیلو بایتی را برای Fat16 پشنیبانی می کند. چون Fat16 فقط 65,536 کلاستر را پشتیبانی می کند، با این سیستم فایل، حداکثر یک پارتیشن 4 گیگابایتی را می توان تقسیم بندی کرد.

Fat32 : یک سیستم فایل 32 بیتی است، می تواند کلاسترهای بیشتری را نسبت به Fat16 آدرس دهی کند. در نتیجه Fat32 می تواند از کلاسترهای کوچکتری برای کارآمدتر کردن سیستم ذخیره سازی، بهره بگیرد. همچنین بدین مفهوم است که Fat32 می تواند پارتیشن های بزرگتری را پشتیبانی کند. Fat32 با کلاسترهای 32 بیتی می تواند پارتیشن هایی تا 8 ترا بایت را پشتیبانی کند. 

NTFS مخفف New Technology File System می باشد. در سیستم فایل fat، جدول تخصیص فضا (File Allocation Table) داشتیم و در اینجا جدول فایل اصلی (MFT: Master File Table) داریم. البته MFT بسیار پیچیده تر است. MFT صفات فایل را برای هر فایل ذخیره شده در پارتیشن NTFS ذخیره می کند. (صفات فایل هر چیزی را که لازم است درباره یک فایل دانست، توصیف می کند. در NTFS حتی داده های موجود در یک فایل نیز صفت فایل محسوب می شود. اسم، مکان، و اطلاعات امنیتی نیز، از دیگر صفات فایل محسوب می شود(.

NTFS در صورت امکان همه صفات فایل را، شامل داده های فایل، در MFT ذخیره می کند. (هر چند در اکثر موارد، جای کافی برای ذخیره همه صفات در MFT وجود ندارد. در این زمان صفت داده ای به خارج MFT انتقال می یابد(.

MFT بعنوان یک فایل Metadata مشهور است. (Metadata اساسا داده هایی درباره خود Data است. به عنوان مثال: عنوان، موضوع، مولف و اندازه یک فایل، Metadata آن فایل را تشکیل می دهند). NTFS از فایل های Metadata برای مدیریت داده های روی پارتیشن بهره می گیرد. 

Linux Ex2/ Ex3 دو فایل سیستم معروف لینوکس بوده که به صورت پیش فرض در نسخههای مختلف لینوکس استفاده می شود. خصوصیت بارز آن  امکان داشتن پارتیشن تا اندازه 4 ترا بایت (4000 گیگابایت) و قابلیت بازیابی بسیار بالای اطلاعات است. هیچکدام از سیستمهای عامل مایکروسافت تا به امروز امکان استفاده از پارتیشنهای لینوکس را در اختیار قرار نداده اند، البته نرم افزارهایی جهت این منظور و استفاده خواندن و نوشتن موجود میباشد که این نقیصه را حل کرده اند

 

چهار شنبه 30 فروردين 1391برچسب:, :: 9:16 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان

قسمیکه همه میدانیم در این دنیا برای هر چیز یک واحد مقیاس یا واحد اندازه گیری تعیین گردیده است؛ به خصوص اشیای که انسان با آن سر و کار دارد، طور مثال: تکه باب به cm سانتی متر اندازه میگردد، گندم به Kg کیلو گرام، آب و تیل یا بهتر بگویم مایعات به لیتر ... اندازه گیری میگردد ........... اما فایل ها و Data های کمپیوتر به KB کیلو بایت اندازه گیری میگردد؛ که شکل گیری و انکشاف آن به اساس ذیل میباشد: Bit 8 = 1 Byte و Byte 1024 = 1 Mega Byte که مخفف آن ( MB ) میباشد، و MB 1024 = 1 Gigabyte یا ( GB ) و GB 1024 = 1 Terabyte یا ( TB ) و TB 1024 = 1 Petabyet یا ( PT ) و PT 1024 = 1 Egzabyte یا ( EB ) میباشد. ...... و حال میاییم بالای سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی و تفاوت های آن از همدیگر ..... قبل از آن به شما مثال میاورم: شما دو پیپ آب را در نظر بگیرید که یکی آن 2 انچ و دیگری آن به اندازه 4 انچ آب را پمپ مینماید، که در اینجا اگر پرسیده شود که کدام پیپ زیاد آب را انتقال میدهد؟ طبعیست که پیپ 4 انچ جواب است. ..... و حال سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی هم همین قسم است، قسمیکه شما میدانید داده ها در کمپیوتر به قسم pack و به اساس ثانیه انتقال میابند، بدین ملحوظ در سیستم های 32 بیتی شما کمترین حجم Data را نسبت به سیستم های 64 بیتی میتوانید که از طریق خطوط موازی Bus در یک زمان آدرس دهی کنید؛ اما در سیستم های 64 بیتی این قسم نیست، و این امر با عث میشود که فعالیت پردازش یا پروسس Processore شما نیز کمتر میباشد! ........ همچنان شما در یک سیستم آدرس دهی 32 بیتی فقط می‌توانید 4 گیگابایت رم را استفاده کنید، البته این مقدار هیچ وقت در ویندوز XP استفاده نمی‌شود، یعنی اینکه زیاد است و از توان پشتیبانی آن خارج میباشد، اما اگر در یک سیستم 64 بیتی کار کنید آن وقت محدودیتی برای اندازه RAM ندارید. ........ این بود مختصر مفهوم و تفاوت سیستم های 32 بیتی و 64 بیتی، امید که برایتان قابل تفهیم باشد.

دو شنبه 21 فروردين 1391برچسب:, :: 11:56 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان

بالا بردن سرعت اینترنت با یک دستور کاملا ساده
در ویندوز XP قابلیتی وجود دارد به نام Packet Scheduler که این موضوع 20% از پهنای باند اینترنت شما را میگیرد. در صورتی که به این قابلیت نیازی ندارید با طی کردن غیرفعال کردن آن میتوانید با آزاد کردن پهنای باند گرفته شده سرعت اینترنت خود را تا حد چشمگیری بالا ببرید. در صورتی که از سرعت اینترنت خود ناراضی هستید از این ترفند بهره بگیرید.
بدین منظور:
1. Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11. به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12. حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13. به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15. كامپيوتر خود را Restart كنيد.

فرض کنید که در حال گشت‌و‌گذار در محیط وب هستید و قصد دارید تا یک عمل ریاضی نظیر جمع یا تفریق را انجام دهید. شاید سریع‌ترین راهی که به ذهن می‌رسد استفاده از ماشین حساب ویندوز باشد. اما باید بدانید که می‌توانید از این نیز سریع‌تر عمل کنید! در این ترفند  قصد داریم نحوه استفاده از نوار آدرس مرورگر اینترنت به عنوان یک ماشین حساب را برای شما تحریر کنیم. به طوری که بدون نصب هرگونه افزونه‌ای و در هر مرورگر دلخواهی، می‌توانید عملیات ریاضی را در قسمت نوار آدرس مرورگر انجام دهید و جواب بگیرید.
برای این کار:
ابتدا مرورگر اینترنتی دلخواه خود را باز کنید.
اکنون در نوار آدرس مرورگر (محلی که آدرس‌های اینترنتی را وارد می‌کنید) عبارت زیر را وارد کنید:
javascript:X+Y
به جای X و Y دو عدد دلخواه را وارد کنید. به عنوان مثال برای محاسبه جمع دو عدد ۱۴ و ۲۹ بایستی این عبارت را وارد نماییم:
javascript:14+29
خواهید دید (ترفندسیتی) که عدد ۴۳ به عنوان نتیجه بر روی صفحه نقش می‌بندد.
شما می‌توانید از هر ۴ عمل اصلی ریاضی استفاده کنید. به مثال زیر که در آن علائم تفریق، ضرب و تقسیم نیز استفاده شده است توجه کنید:
javascript:(17-2)/3*2
حاصل این عبارت ۱۰ خواهد بود.
همچنین شما امکان محاسبه توان و جذر اعداد را نیز خواهید داشت. عبارت زیر حاصل ۲ به توان ۳:
(javascript:Math.pow(2,3
و عبارت بعدی حاصل جذر عدد ۳۲ را نمایش خواهد داد:
(javascript:Math.sqrt(32
نوت: در صورتی که این ترفند بر روی مرورگر شما عمل نکرد، قابلیت Javascript بر روی مرورگر شما غبرفعال است که باید از قسمت تنظیمات مرورگر،‌ آن را فعال کنید.

چهار شنبه 16 فروردين 1391برچسب:, :: 21:31 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان
شرکت G.Skill را می شناسید؟ شرکتی تایوانی که محصولاتی مخصوص کسانی می سازد که به اورکلاک کردن علاقه دارند و به ساخت رم های پر سرعت مشهور است. حالا این شرکت می گوید سریع ترین رم DDR3 چهار کاناله جهان را ساخته است.
آنها همیشه در تلاش اند که مرزهای سرعت DDR3 را پشت سر بگذارند و این مجموعه رم ۱۶ گیگابایتی آنها دارای سرعت 2666MHz است.
اگر هر کدام از رم های ۴ گیگابایتی این شرکت واقعا بتوانند با سرعت 2666MHz کار کنند آن وقت می توانیم این ادعا را قبول کنیم که با سریع ترین رم های Quad-Channel DDR3 جهان روبرو هستیم.
این مجموعه روی یک مادربورد ایسوس Rampage IV Extreme تست شده و با یک پردازشگر اینتل Core i3-3960X کار می کرد. اما به مشخصات ولتاژ این دمو که در نمایشگاه CeBIT ارایه شده، اشاره ای نشده است.
فعلا DDR3 در حال جلو رفتن با گشودن مرزهای جدید سرعت است اما تا چند سال آینده DDR4 نسل جدیدی است که قابلیت های جدید سرعت خودش را به رخ نیاکان می کشد.


دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:, :: 14:38 ::  نويسنده : انجنیرعبدالحکیم احسان

- کنترل + A: تمام متن داخل صفحه را انتخاب می‌کند
- کنترل + B: نوار کناری بوک‌مارک‌ها را باز می‌کند
- کنترل + C: متن انتخاب‌شده را کپی می‌کند
- کنترل + D: صفحه کنونی را بوکمارک می‌کند
- کنترل + F: نوار پایینی را برای جستجوی یک عبارت در صفحه باز می‌کند
- کنترل + G: متن بیشتری را میان همان صفحه جستجو می‌کند
- کنترل + H: نوارکناری تاریخچه صفحات وبی را باز می‌کند
- کنترل + I: نوار کناری بوکمارت‌ها را باز می‌کند
- کنترل + J: پنجره دانلود‌ها را باز می‌کند
- کنترل + K: نشانگر را به جعبه جستجو می‌برد و آماده نوشتن ‌برای جستجو میان موتورهای جستجو می‌شود
- کنترل + L: نشانگر را به به جعبه بالایی URL می‌برد تا شما بتوانید یک نشانی اینترنتی جدید وارد کنید
- کنترل + M: برنامه یا سرویس‌دهنده پست‌الکترونیکی شما را باز می‌کند
- کنترل + N: یک پنجره جدید فایرفاکس باز می‌کند
- کنترل + O: یک پرونده (فایل) را از حافظه کامپیوتر باز می‌کند
- کنترل + P: صفحه کنونی را چاپ (پرینت) می‌کند
- کنترل + R: صفحه کنونی را بازخوانی (Refresh) می‌کند
- کنترل + S: صفحه کنونی را بر روی حافظه کامپیوتر شما ذخیره می‌کند
- کنترل + T: یک زبانه (Tab) جدید باز می‌کند
- کنترل + U: منبع و کد صفحه کنونی را نمایش می‌دهد
- کنترل + V: قسمت کپی‌شده را می‌چسباند (Paste می‌کند)
- کنترل + W: زبانه (Tab) یا پنجره کنونی فایرفاکس را می‌بنند (اگر بیشتر از یک زبانه باز باشید، زبانه کنونی را خواهد بست)
- کنترل + X: متن انتخاب شده را می‌برد (Cut می‌کند)
- کنترل + Z: آخرین کار انجام شده را به حالت قبل از انجام آنکار بر می‌گرداند (Undo می‌کند)

 

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ

دوستان عزیز به سایت من خوش آمدید مبایل 0797909013 abdulhakimehsan@yahoo.com دوستان عزیز! اگرمیخواهید اشعار،مقاله،مطالب فرهنگی،هنری ودینی تان درین سایت به نشر برسد ابتدا عضویت سایت را حاصل نمائید وبعدا میتوانید مطالب تان را با آدرس این سایت ارسال نمائید. مطالب ارسالی شما بعدازچیک به نشر خواهید رسید.
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان عصر بی استاد و آدرس hakimehsan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 47
بازدید دیروز : 22
بازدید هفته : 69
بازدید ماه : 114
بازدید کل : 61071
تعداد مطالب : 78
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1



Alternative content



parsskin go Up

parsskin go Up

.